NOWOŚĆ

Unikatowe opracowanie dotyczące mięsa wieprzowego pochodzącego z polskiej produkcji opartej na gotowych paszach. Badania w zakresie bezpieczeństwa tego mięsa, jak i jego wartości odżywczych, mają dla zdrowia publicznego niezwykle istotne znaczenie. Ich wyniki są tym bardziej istotne, iż współczesna, prezentowana w opracowaniu, produkcja trzody chlewnej przeszła znaczne przeobrażenie, w stosunku do tradycyjnego charakteru chowu tych zwierząt. Wieprzowina jest jednocześnie ważnym produktem spożywczym i należy do najczęściej spożywanych mięc i ich przetworów w Polsce.

Polish Pig Breeders and Producers Association
„POLSUS" 
ul. Ryżowa 90
02-495 Warsaw
phone. +48 22 723 08 06
fax. +48 22 723 00 83
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  

 

© All rights reserved - 2017
Design CFTB.PL

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand