Warszawa, 20.12.2013 r.

Zamawiający:

PZHiPTCh „POLSUS”

ul. Ryżowa 90, 02-495 Warszawa

Oferent: wszyscy wykonawcy

Numer sprawy: 2/2013/DRiW/FAPA

Dotyczy:

postepowania prowadzonego na podstawie przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych (t. jedn.: Dz. U. z 2010 roku, Nr 113, poz. 759 z późn. zm.) w trybie przetargu  nieograniczonego na  realizację szkoleń w ramach działania „Szkolenia zawodowe dla osób zatrudnionych w rolnictwie i leśnictwie”, objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, operacja szkoleniowa „NOWOCZESNA I KOMPLEKSOWA PRODUKCJA PROSIĄT” (Umowa o przyznanie pomocy nr 00002-6900-FA1900396/13), dla rolników posiadających stada powyżej 20 loch, zlokalizowane na terenie całego kraju, ze szczególnym uwzględnieniem województwa wielkopolskiego, kujawsko-pomorskiego, warmińsko-mazurskiego, mazowieckiego, łódzkiego, opolskiego i lubelskiego.

 

Informacja o wyborze najkorzystniejszych ofert

Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej „POLSUS” informuje, że w postępowaniu o udzielenie zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego nr 2/2013/DRiW/FAPA jako najkorzystniejsze zostały wybrane następujące oferty złożone przez 8 Wykonawców:

 

Pozycja w rankingu

Nr oferty/nr oferty dodatkowej

Wykonawca - nazwa

Wykonawca - adres

Cena brutto oferty

Liczba punktów

1

1

Iwona M. Stankiewicz

Ul. Grunwaldzka 6/6, 19-400 Olecko

150,00

100

1

5

Zygmunt Pejsak

Ul. Kościuszki 8B, 24-100 Puławy

150,00

100

1

6

Jarosław Wojciechowski

Ul. Grabowa 3, 86-300 Grudziądz

150,00

100

1

8

Magdalena Rajska

Ul. Ks. Hanowskiego 15, 11-042 Jonkowo

150,00

100

1

2/2

Stanisław Kondracki

Ul. Kurpiowska 5/15, 08-110 Siedlce

150,00

100

1

10/5

Aleksander Skoracki

Os. Na Murawie 13/5, 61-655 Poznań

150,00

100

1

7/3

Robert Wika

Ul. Sosnowa 7, 98-240 Szadkowice Ogrodzim

150,00

100

1

4/4

Stanisław Piątkowski

Ul. Zbiegniewskiej 97, 87-800 Włocławek

150,00

100

 

Uzasadnienie wyboru:

Oferty 8 wykonawców uzyskały największą liczbę punktów w oparciu o zastosowane kryteria wyboru – 100% cena i spełniają wszystkie wymogi stawiane przez Zamawiającego w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.

Wszystkie oferty w liczbie 10 (słownie: dziesięć), zostały złożone w wymaganym terminie i nie podlegały odrzuceniu z powodów formalno-prawnych. Żaden z wykonawców nie został wykluczony z postępowania o udzielenie zamówienia. Umowy w sprawie realizacji poszczególnych części zamówienia pomiędzy Zamawiającym a Wykonawcami będą podpisywane sukcesywnie od 2 stycznia do najpóźniej 31 stycznia 2014 r. 

Nieprzystąpienie przez wybranych Wykonawców do zawarcia umowy w ww. terminie skutkować będzie uznaniem, iż uchylił się on od zawarcia umowy i zastosowaniem przez Zamawiającego art. 94 ust. 3 ustawy Pzp.

Informacje dotyczące wszystkich Wykonawców, którzy złożyli oferty w przetargu wraz z punktacją znajdują się poniżej.

 

Ranking ofert złożonych na dzień 16.12.2013 r. według uzyskanej punktacji. Maksymalna liczba punktów - 100.

Pozycja

Nr oferty

Nazwa wykonawcy

Adres wykonawcy

Cena jednostkowa brutto (zł)

za 1 godzinę szkolenia

Liczba punktów

1

1

Iwona M. Stankiewicz

Ul. Grunwaldzka 6/6, 19-400 Olecko

150,00

100

1

5

Zygmunt Pejsak

Ul. Kościuszki 8B, 24-100 Puławy

150,00

100

1

6

Jarosław Wojciechowski

Ul. Grabowa 3, 86-300 Grudziądz

150,00

100

1

8

Magdalena Rajska

Ul. Ks. Hanowskiego 15, 11-042 Jonkowo

150,00

100

2

2

Stanisław Kondracki

Ul. Kurpiowska 5/15, 08-110 Siedlce

155,00

96,77

2

3

Dariusz Kowalewski

Zduny 5, 99-440 Zduny

155,00

96,77

2

10

Aleksander Skoracki

Os. Na Murawie 13/5, 61-655 Poznań

155,00

96,77

2

7

Robert Wika

Ul. Sosnowa 7, 98-240 Szadkowice Ogrodzim

155,00

96,77

2

4

Stanisław Piątkowski

Ul. Zbiegniewskiej 97, 87-800 Włocławek

155,00

96,77

3

9

„Szkoleniowiec” sp. z o.o.

Ul. Obornicka 229, 60-650 Poznań

250,00

60,00

Ranking ofert dodatkowych złożonych na dzień 20.12.2013 r. Maksymalna liczba punktów – 100.

Pozycja

Nr oferty dodatkowej

Nazwa Wykonawcy

Adres

Cena jednostkowa brutto (zł)

za 1 godzinę szkolenia

Liczba punktów

1

2

Stanisław Kondracki

Ul. Kurpiowska 5/15, 08-110 Siedlce

150,00

100

1

3

Robert Wika

Ul. Sosnowa 7, 98-240 Szadkowice Ogrodzim

150,00

100

1

4

Stanisław Piątkowski

Ul. Zbiegniewskiej 97, 87-800 Włocławek

150,00

100

1

5

Aleksander Skoracki

Os. Na Murawie 13/5, 61-655 Poznań

150,00

100

2

1

Dariusz Kowalewski

Zduny 5, 99-440 Zduny

155,00

96,77

 

Ostateczny ranking wszystkich ofert. Maksymalna liczba – 100.

Pozycja

Nr oferty/nr oferty dodatkowej

Nazwa wykonawcy

Adres wykonawcy

Cena jednostkowa brutto (zł)

za 1 godzinę szkolenia

Liczba punktów

1

1

Iwona M. Stankiewicz

Ul. Grunwaldzka 6/6, 19-400 Olecko

150,00

100

1

5

Zygmunt Pejsak

Ul. Kościuszki 8B, 24-100 Puławy

150,00

100

1

6

Jarosław Wojciechowski

Ul. Grabowa 3, 86-300 Grudziądz

150,00

100

1

8

Magdalena Rajska

Ul. Ks. Hanowskiego 15, 11-042 Jonkowo

150,00

100

1

2/2

Stanisław Kondracki

Ul. Kurpiowska 5/15, 08-110 Siedlce

150,00

100

1

10/5

Aleksander Skoracki

Os. Na Murawie 13/5, 61-655 Poznań

150,00

100

1

7/3

Robert Wika

Ul. Sosnowa 7, 98-240 Szadkowice Ogrodzim

150,00

100

1

4/4

Stanisław Piątkowski

Ul. Zbiegniewskiej 97, 87-800 Włocławek

150,00

100

2

3/1

Dariusz Kowalewski

Zduny 5, 99-440 Zduny

155,00

96,77

3

9

„Szkoleniowiec” sp. z o.o.

Ul. Obornicka 229, 60-650 Poznań

250,00

60,00

 

Informacja o wyborze ofert

Lista ofer

Lista ofert dodatkowych

Rejestr zmian:

Polski Związek Hodowców i Producentów Trzody Chlewnej 
„POLSUS" 
ul. Ryżowa 90
02-495 Warszawa
tel. +48 22 723 08 06
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

Modernizacja strony internetowej www.polsus.pl sfinansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego

 

© Wszelkie Prawa Zastrzeżone - 2017
Projekt i wykonanie CFTB.PL

UWAGA! Ten serwis używa plików cookies.

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Wszystko o plokach cookies tutaj